My Profile

Profile Avatar
Marsha
De Savornin Lohmanlaan 45
Barneveld, GE 3771 Hh
Netherlands
06-64947398 http://www.programdersleri.com
Fotbollströjor


Luis Suárez har bett om ursäkt till Giorgio Chiellini och hela fotbollsfamiljen för att bita Italiens försvarare, ett brott som har förtjänat det uruguaysiska ett fyra månaders förbud mot fotboll och medgav faktiskt att han ljög till Fifa när han bestrider avgiften avhandlad av spelets styrande organ.
I ett drag som inleddes utan Liverpools kunskap och det kommer oundvikligen att betraktas som en public relations-knep från anfallarens läger innan en överdriven överföring till Barcelona, ​​tweeted Suárez sin ursäkt på måndagen från sitt hem utanför Montevideo. Framåt, som två gånger tidigare sanktionerades för att bita en motståndare på spelområdet, lovade att aldrig skulle bli en annan incident som denna och uttryckte sin ånger över vad som hade hänt i Uruguays kritiska 1-0 Grupp D seger i Natal.
Efter flera dagar att vara hemma hos min familj har jag haft möjlighet att återfå mina lugn och fotbollströjor reflektera över verkligheten av det som inträffade under matchen Italien-Uruguay den 24 juni 2014, skrev han. Oberoende av fallouten och de motsägelsefulla deklarationerna som har uppstått under de senaste dagarna, som alla har varit avsedda att störa min lands lag gott, är sanningen att min kollega Giorgio Chiellini led det fysiska resultatet av en bita i kollisionen han lidit med mig. För detta ångrar jag djupt vad som hände. Jag ber om ursäkt till Giorgio Chiellini och hela fotbollsfamiljen. Jag lovar för allmänheten att det aldrig kommer att bli en annan incident som denna.
Juventus försvararen, som tidigare hade uttryckt förvåning över längden på det förbud som ålagts anfallaren, tweeted tillbaka till sin motståndare: Det är glömt. Jag hoppas att FIFA kommer att minska din suspension.
Suárez uttalande daterades 30 juni och publicerades bara fem dagar efter att han i sitt försvar hade lämnat en helt annan version av sammandrabbningen med Chiellini till Fifa, efter att ha hört med sin advokat Alejandro Balbi, eftersom saken ansågs av kroppens sju starka disciplinutskott. Det har inte hänt hur du har beskrivit, som en bit eller en avsikt att bita, framsidan hade skrivit fotbollströjor på spanska. Efter inverkan jag förlorade mitt balans, gör min kropp instabil och faller ovanpå min motståndare.
I det ögonblicket slog jag mitt ansikte mot spelaren och lämnade en liten blåmärken på min kind och en stark smärta i mina tänder. FIFA vittne om att biten var avsiktlig, avsiktlig och utan provokation och förbjöd spelaren för nio konkurrensutsatta Uruguay matcher och fyra månader från alla fotbollsrelaterade aktiviteter. Han var också böter 66 000 kronor.
Förbudets svårighetsgrad berodde delvis på att detta var hans tredje sådant brott, efterföljande från andra händelser med Ajax och Liverpool under de senaste fyra åren, men också för att anfallaren inte visat någon ånger, medan tidigare förbud hade klart misslyckats med att ändra sitt beteende . Den Uruguayanska fotbollsförbundet håller på att utarbeta en överklagande över längden av den nuvarande upphävandet och det återstår att se om Suárez offentliga ursäkt nu kommer att fungera för att minska sanktionen.
Kanske mer spännande hade det varit starka förslag i Spanien att Barcelona skulle fortsätta att underteckna Suárez från Liverpool endast om han hade utfärdat en formell ursäkt och lovade att det inte skulle bli någon upprepning av sådant beteende i framtiden. Barça hoppas kunna säkra spelaren i sommar, med Chiles framåt Alexis Sánchez som potentiellt flyttar till Anfield som en iögonfallande makeweight, och har angett att de har medel att konkurrera på en sådan nivå på överföringsmarknaden.
Liverpool, som överväger sitt eget svar på Fifas straff av deras spelare, känner inte under ett särskilt tryck för att sälja en anfallare som gjorde 31 Premier League-mål förra säsongen och det skulle kräva en överenskommelse som utlöser frisättningsklausulen i spelarens kontrakt, trodde vara inställd på nära 80 mkr, för att de skulle kunna svara. Men de är alltmer braced för spelaren som söker ett fotbollströjor drag från Anfield, med Camp Nou förstås vara hans favorit destination.LaunaOCon maglie del calcio PatGrigsb
RaphaelGa maglie calcio a poco prezzo JonathonR
KentMjfra fotbollströjor NicoleSan
Henrietta maglie calcio poco prezzo EddieRatt
FriedaEbs fotbollströjor JerryCunn
BrittnyUi maglie calcio a poco prezzo GOHIrisx

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.