My Profile

Profile Avatar
ByronVrooman
Via Del Pontiere 83
Volvera, TO 10040
Italy
0391 2625070 http://www.anikinartists.com
Fußballtrikots


Manchester United manager Jose Mourinho vil hvile målmand David de Gea til søndagets FA Cup fjerde runde sammenstød mod Wigan Athletic på Old Trafford, men vil markere en stærk line-up.
Reserve keeper Sergio Romero vil gøre sit sjette udseende af sæsonen, og Cup holderne vil genvinde Anthony Martial efter at have savnet de sidste to spil.
Dette er den anden kamp for os i FA Cup, og jeg vil gøre det på en seriøs måde, sagde Mourinho, hvis side nåede League Cup-finalen med en 3-2 samlet sejr over Hull City på torsdag. Vi skal spille med et meget godt team.
Den fußballtrikots eneste spiller, der er ude, er De Gea - jeg vil give ham et par dage væk.
Mourinho udfordrede franskmand Martial til at holde sin plads til næste uges Premier League kamp mod Hull, idet han havde fundet mål svært at komme frem til denne sæson.
Anthony vil spille på søndag, og hvis han spiller pragtfuldt, vil han spille mod Hull i næste kamp - det er simpelt, sagde Mourinho.
Jeg skal spille et godt hold med ansvaret for at give fansen en god præstation hjemme og med ansvaret for at forsøge at vinde mod Wigan.
Kampen markerer et tilbagevenden til Old Trafford for Uniteds tidligere reserveholdskonsol Warren Joyce, som forlod i november for at overtage Championship-kampspillerne Wigan.
Han kender os godt og vil komme med fußballtrikots særlig motivation til at spille mod hans gamle klub, sagde Mourinho.
Jeg arbejdede i klubben med ham i et par måneder, men det var nok at vide, at han er en meget flot mand, en meget lidenskabelig fodboldmand. Han tog risikoen, accepterede udfordringen og efterlod en god situation på denne klub.
Hans hold vil være meget aggressivt, meget velorganiseret forsvarligt og også følelsesmæssigt, som manager er følelsesmæssig, så det vil være en vanskelig kamp.MeredithH fotballdrakter RubenWile
LisaMayes Fodboldtrøjer Børn MarinaTra
ChanceTha Fodboldtrøjer Genevieve
YettaCisc maglie calcio poco prezzo DelilaDea
MarylynGo maglie calcio CarmelCab
LoydDulan Billige Fodboldtrøjer Børn DamionrrA

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.