My Profile

Profile Avatar
AureliaCunni
67 Rue De La Mare Aux Carats
Montpellier, LANGUEDOC-ROUSSILLON 34070
France
04.51.29.28.88 http://www.siouxmeadowspark.com
fußballtrikotsFußballtrikots


En sen straf fra Leighton Baines bevarede Evertons ubehandlede rekord i Premier League denne sæson efter at Manchester United havde taget føringen i Goodison Park på søndag.
Den tidligere Everton midtbanespiller Marouane Fellaini indrømmede spotsparken i det 89. minut, kort efter at han kom som en erstatning.
Tidligere satte Zlatan Ibrahimovic United foran lige før intervallet med et klogt lob, der gik ud af linjen og efter at hans tidligere Ajax Amsterdam holdkammerater, målmand Maarten Stekelenburg, uheldigvis skyndte sig ud af straffesparket.
United, uden den suspenderede Wayne Rooney, ramte rammen af ​​målet med et drev af Ander Herrera, men David de Gea var nødt til at lave en række sparer, da hjemmeholdet blev forbedret.
Besøgende er nu sjette i bordet, et punkt foran Everton, men det var fußballtrikots et andet eksempel på United squandering points.
De har trukket deres sidste tre ligakampe og seks ud af otte, hvilket giver dem ni point bag de fire øverste steder.
Vi får ikke det, vi fortjener, sagde Jose Mourinho til Sky Sports. I hver eneste af vores trækker vi ... fortjente at vinde.
Jeg er glad for, at mit hold spiller meget godt. Men denne sæson, der betyder noget er resultaterne.
Mourinho, bevidst om at tiltrække yderligere disciplinære sanktioner, nægtede at kommentere straffen.
Ibrahimovic s mål var det første skud på målet i en uneventful første halvdel.
Den eneste anden bemærkelsesværdige hændelse inden intervallet var den tofodede tackling af Uniteds Marcos Rojo på Idrissa Gueye. Han modtog et gult kort, og Ibrahimovic undslap en senere, da han fangede Seamus Coleman på hovedet med sin støvle.
Everton, med en sejr fra ni spil, faldt kaptajn Phil Jagielka og tog lang tid at komme i gang.
Da de gjorde, nægtede De Gea Kevin fußballtrikots Mirallas, Gueye og Enner Valencia, en af ​​Ronald Koemans tre suppleanter.
Han sendte også til Gerard Deulofeu og Mason Holgate, forlod Ross Barkley på bænken, men den afgørende ændring var introduktionen af ​​Fellaini et par minutter fra slutningen.
Den belgiske s første indgreb var en klodset udfordring på Gueye, der forårsagede straffen.
Holdets præstationer var positive, og vi viste god organisation, siger lederen Koeman. Vi gjorde det vanskeligt for United at skabe noget.
Et punkt var det minimum, vi fortjente. Det var et retfærdigt resultat. Vi er stadig ubesejrede hjemme, så vi er meget glade.ChelseyGa Billige Fodboldtrøjer Børn MichealGw
RossPhelp fotballdrakter barn VickieRat
AnitaSout fotbollströjor SuzetteWo
CharmainK fotbollströjor JulietWhi
Eileenilm fotballdrakter AlfredWis
SanfordMe maglie calcio poco prezzo DwainPoun

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.