My Profile

Profile Avatar
Erica
Via Goffredo Mameli 115
Ponticelli, RI 2030
Italy
0393 3806776 http://www.servicodetraducao.com
Fodboldtrøjer


Så snart Pep Guardiola rørte ned i Manchester, var spekulationen, at Lionel Messi ville følge ham, helt uopmuntrende, men med den argentinske kontraktsituation, der stadig er uklar i Barcelona, ​​er det interessant at se på, hvad han stiller til, før han signerer igen.
Det er nok, at Blaugrana s største nogensinde fodboldspiller er i en kontraktlig limbo, da han kun har en sæson tilbage på en aftale, der udløber i juni 2018.
Dette er et monumentalt problem for de magtfulde på Camp Nou, for på dette tidspunkt holder spilleren alle kortene i denne situation.
Eventuelle overførselsgebyrer falder straks i værdi med klubber, der er meget opmærksomme på, at spilleren måske kunne være tilgængelig som gratisagent i løbet af få måneder.
I nogle sammenhænge er det værd at huske på, at Sir Alex Fergusons åbningstilbud til årets løbende fodboldspiller i 2012, Robin van Persie, kun var 14 millioner euro.
Det giver også en spiller mulighed for at måle hvad han er værd, og han kan stille krav fra en klub for at afgøre, hvor meget hans nuværende arbejdsgivere vil holde ham rundt.
For en spiller af Messis kaliber virker det bizart at denne situation udspiller sig på en så offentlig og sjusket måde, men hvad er forsinkelsen?
Hvad er den 29-årige, der anmoder om, at der sker en sådan standsning med hensyn til forhandlingerne?
Mange ville straks antage, at dette er et fodboldtrøjer finansielt problem, men det kunne ikke være længere fra sandheden, fordi væk er de dage, hvor salget af Messi og Cristiano Ronaldo var et konstant konkurrencepunkt.
Hvad den diminutive playmaker ønsker er noget, der måske er endnu sværere for Los Cules at love, og for fuldt ud at forstå, må vi se tilbage til klubbens seneste gyldne periode.
Xavi Hernandez var symbolet på Barcelonas gyldne æra under Guardiolas vejledning med den centrale midtbanespiller, der løb spil fra midten af ​​banen i årevis.
Han dikterede tempoet kreativt og åbnet plads til andre, og han lavede det vidunderlige hold tick - men han er aldrig blevet udskiftet.
Ivan Rakitic og Andre Gomes er talentfulde teknisk, men ikke overalt på samme niveau, og selv om de ofte leverer langt mere industrielt arbejde, er det simpelthen ikke i balance med den tidligere kaptajn.
Thiago Alcantara dukkede op som den naturlige arving, men utålmodighed blev den yngre spaniens bedre, da han flyttede til Bayern for at søge græsgange nyt.
Med ingen naturlig erstatning underskrevet eller produceret, var det næste skridt at aflevere stafetten til Messi og lade ham være ansvarlig for holdets kreativitet.
Han ville blive overladt til at bringe alt sammen ud over at hjælpe Neymar og Luis Suarez akklimatiserer til deres roller i de forreste tre, og det er det, der har ført til den nuværende dødvande.
Messi har været overforstået over hele Luis Enrique s tid og det antages, at han nu er træt af denne dynamik.
Det er ikke hemmeligt, at han nærmer sig de sidste år af sin karriere, i det mindste det stadium, hvor han er på toppen af ​​sine kræfter, men som Xavi gjorde før ham, vil Messi være involveret i et fodboldprojekt, der fodboldtrøjer er helt højeste niveau.
Usikkerheden forbliver om Enriques position som coach, selv om han eller hun forbliver, eller om Jorge Sampaoli eller Thomas Tuchel overtager, vil have minimal indvirkning på Messi.
Hvad han er mest bekymret for er midtbanen, forskellen fra den nuværende iteration af Barcelona til holdet, der vandt seks titler i en sæson og defineret en generation af fodbold ligger i dette område.
Fremover ønsker at vide, hvad klubben skal gøre for at løse problemet om sommeren, og han er fast besluttet på, at hierarkiet styrker, så han er omgivet af de bedste spillere i verdensfodbold.
På overførselsmarkedet står Manchester City langt færre forhindringer end de catalanske giganter, og det er ingen hemmelighed, at hvis Messi skulle hovedet mod nordvest i England, ville et hold blive bygget til hans og Guardiolas specifikationer.
I Barcelona ønsker han ikke eller har brug for dette, hans løn er ikke et stort problem, og heller ikke hans træner.
Alt hvad han vil, er endelig at blive frigivet fra bøjlerne for at være holdets sikkerhedstæppe.TheowqUer Billige Fodboldtrøjer AndrewVan
JeanneRmy billige fotballdrakter Brentfpcg
Annabelle Billige Fodboldtrøjer Børn JudsonHok
MammieBos Billige Fodboldtrøjer ReedLott
SammyLytt billige fotballdrakter FosterShu
AlmaBlack fotbollströjor ZeldaguYj

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.