My Profile

Profile Avatar
Don
Vejlebaksvej 70
Ranum, REGION NORDJYLLAND 9681
Denmark
81-20-06-30 http://www.zamanthajoeh.com
Fodboldtrøjer


Eric Dier fandt en stoppetid-vinder, da England rallied fra to mål ned for at vinde 3-2 mod Tyskland i Berlin på lørdag.
Toni Kroos og Mario Gomez havde givet værterne føringen før Jamie Vardy s spektakulære første senior internationale mål bragte England niveau.
Værterne troede, at de var foran lige før halvtimesmærket, da Gomez fejede Sami Khedira s gennemgående bold, men angriberen blev fejlagtigt markeret offside.
Tyskland tog føringen tre minutter før halve gang som Mesut Ozil fodrede Kroos, som blinkede i en lang række indsats, der slog Jack Butland i hans nærmeste post. Stoke målmand syntes at gøre ondt selv mens han rydde bolden øjeblikke før målet, og han blev erstattet af Fraser Forster.
Tyskland lavede det 2-0 i det 57. minut, da Gomez fandt det mål han fortjente i første halvdel ved at gå i Khedira s kors.
Et comeback på det tidspunkt syntes usandsynligt, men England var tilbage i spillet fire minutter senere, da Kane samlede et hjørne og fodboldtrøjer lavede en hurtig 180-graders tur til at forvirre Ozil, før han skød forbi Manuel Neuer.
Og England var tilbage på 74 minutter, da erstattet Vardy omdirigerede Nathaniel Clyne s kors med en flap på sin højre fod og sendte den bag sit plantede venstre ben og ind i nettet.
Dele Alli havde en chance for at sætte vinderen, men den 19-årige satte bolden over linjen, da det syntes lettere at score. Men England formåede stadig at sejre sejr fra verdensmesterne, da Dier steg højest til at køre hjem et hjørne i stoppetid.
Polens Euro 2016-forberedelser løb smidigt lørdag med en 5-0 venlig sejr over Finland.
Værterne viste sig for varmt for Finland at håndtere og var 3-0 op af pause takket være mål fra Kamil Grosicki, Pawel Wszolek, Filip Starzynski.
Og deres dominans fortsatte efter pause takket være, efter at Wszolek og Grosicki begge tilføjede en anden for at fuldføre rutten.
Rusland besejrede Litauen 3-0 på Spartak Moskvas Otkrytiye Arena.
Fedor Smolov gav ledelsen til værterne et skud fra midten af ​​boksen fire minutter før pausen.
Aleksandr Golovin fordoblede Ruslands føring efter timemærket ved at sætte en volley i den fjerneste post, og Denis Glushakov slog sig sager med et hovedstød efter et hjørnespark fodboldtrøjer i det 72. minut.
Østrig sikrede en 2-1 sejr over Albanien efter at have scoret to mål i spillets åbning 13 minutter.
De kom ud af blokkene, hvor Marc Janko og Martin Harnik begge fik på scoringsboldet i åbningsfasen af ​​spillet.
Emir Lenjani formåede at trække en tilbage til Albanien kort efter genstartet, men stadig til mindst i anden halvleg til at spille kunne de besøgende ikke tvinge en equalizer.
Mario Mandzukic havde åbnet scoret for de besøgende med en strejke i det 29. minut.
Ungarn trak sig dog mod slutningen af ​​kampen, og Balazs Dzsudzsak fandt en udligner i det 79. minut.
Kasakhstan optog en 1-0 sejr i Aserbajdsjan, da Maxat Baizhanov tog det eneste mål i kampen inden for otte minutter.Veronique fotballdrakter FlossieAn
Sylvester maglie calcio AshelyTha
Alejandri fotballdrakter barn Katherina
MarkoldJ Billige Fodboldtrøjer MarcoRive
NicoleZah fotbollströjor ValentinB
JorgeColl billige fotballdrakter CathleenB

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.