My Profile

Profile Avatar
Arnoldo
Scharnweberstrasse 11
Karlstein, BY 63787
Germany
06188 12 23 76 http://www.ilmiobazardellemeraviglie.com/Saul-Products-2055
roma tröjaReal Madrid tröja


Namn: Forest Green Rovers.
Ålder: 128 år gammal.
Utseende: En bit wan, men lyckad ändå.
Skog grön? ha! Det låter som en maträtt du skulle hitta på en galna vegetarisk restaurang. Du är inte för långt utanför märket där.
Verkligen? Jag hade antagit att det här handlade om fotboll. Det handlar om fotboll, men en viss typ av fotboll. Veganfotboll.
Låt mig gissa, vegansk fotboll är som vanlig fotboll, men du måste spendera hela matchen och berätta för alla om YouTube-videon av ett slakteri som du just tittade på. Dum karnivor. Jag pratar om Forest Green Rovers, den veganska fotbollslaget som just har främjats till Football League för första gången i sin historia.
Hur är de vegan, exakt? Klubbens ägare är Dale Atletico Madrid tröja Vince, en miljökrigare miljonär som gjorde sin förmögenhet genom att sälja förnybar el till det nationella nätet. När han köpte klubben förbjöd han rött kött från alla sina menyer.
Att undvika rött kött gör dig inte vegan. Ah, men det var bara det första steget. Klubben blev 100% vegan i slutet av 2015. Inga animaliska produkter av någon beskrivning säljs någonstans i klubben. Du kan inte ens få kojs mjölk i ditt te längre.
Usch. Tja, fortsätt. Klubbens Q-tårta - en Quorn- och purjongpasta med sojamjölk-bechamel - vann precis en plats på årets brittiska Pie Awards. Det låter inte synd, gör det?
Jag antar inte. Ändå bevisar klubbens framgång att atleticism inte nödvändigtvis dimmeras av ett engagemang för en vegansk livsstil. Ja, om det.
Vad? Spelarna är alla vegan, eller hur? Jag menar att det var ett foto för ett år sedan, vilket tycktes visa klubbens spelare Roma tröja och personal som sköt köttpisar i sina ansikten utanför Greggs Stroud-gren.
Jasså? Jag visste det! Hycklare! För att vara rättvis är klubbens veganism inte verkställd utan arbete. Plus, de har just blivit marknadsförda och de är mer framgångsrika än någon annan gång i sin historia, så de måste göra något rätt.
Tja, det här är antingen en tuffhändig förklaring av den veganska livsstilen, eller en tuffa reglering av Greggs korv och bönsmältning. Bra, nu är jag hungrig.
Säg: Zig zag till lökväskan.
Säg inte: Också är lökpåsen också morgondagens middag.EpifaniaB Billige Fodboldtrøjer Børn MeredithF
AllieHeim fotbollströjor LouellaCo
WillieBla fotballdrakter Lashundak
MitziJass Billige Fodboldtrøjer MaryanneG
RosieOliv maglie del calcio DenishaTh
JeanetteS billige fotballdrakter NidiaelYf

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.