My Profile

Profile Avatar
Mellisa
90 Fore St
Trull, NA Ta3 5lh
United Kingdom
070 6012 4448 http://www.crimsontee.com/leverkusen/toprak-troeje-2016-51840/
Dortmund trøjer


På en historisk aften for Cristiano Ronaldo indpakket Real Madrid deres kamp i UEFA Champions League Group H med en 3-2 sejr over Borussia Dortmund onsdag aften på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid.
Den portugisiske superstjerne blev den første mand nogensinde at score i alle seks Champions League-gruppespilkampe, da Real konkluderede gruppen på andenpladsen, tre point bag Tottenham.
Borja Mayoral åbnede scoringen før Ronaldo s historiske score, men Dortmund reagerede gennem et par mål fra Pierre-Emerick Aubameyang. En sen strejke fra Lucas Vazquez fik sejren til værterne.
Men det faktum, at Real gjorde det muligt for Dortmund at rally fra to mål ned for at trække niveau vil bekymre sig, ligesom skaden til center-back Raphael Varane, hvilket betyder, at den franske boss vil være uden Varane, Sergio Ramos, Dani Carvajal og Casemiro til Sevilla sammenstød på lørdag.
For at starte, gav Zidane Mayoral en chance for at vise sine varer i midten fremad, flankeret af Ronaldo og Lucas Vazquez, mens Theo Hernandez også nød en sjælden nik til venstre tilbage.
Real startede stærkt og fangede Dortmund i overgang for at åbne scoringen, 1-0, kun otte minutter ind. Ronaldo modtog en bold til venstre og skåret inde, førte forsvarere med ham og fodrede Isco, hvis stærke hånd faldt til Mayoral og det var et let skud leverkusen trøjer i nettet for den 20-årige.
Ronaldo s historiske mål kom bare få minutter senere, da han modtog et simpelt pass fra Mateo Kovacic og fra de mindste mellemrum krøllede i en højre fod, at Dortmund målmand Roman Burki kun kunne se dråbe ind i øverste højre hjørne af nettet for en 2-0 Real ledelse.
Det var ikke til midtvejs gennem halvdelen, at Dortmund fik fodfæste i affæren, takket være til den amerikanske internationale Cristian Pulisic, der dartede gennem det virkelige forsvar og næsten satte op Aubameyang, men Varane slog ind for at rydde. Dortmund blev ved det og Aubameyang burde have scoret, da Marc Bartra fandt ham efter en defensiv fejl fra Ramos, men Dortmund-angriberen ramte skuddet forbi.
Aubameyang ville gøre noget ved sin tidligere miss og halvere underskuddet for Dortmund, 2-1. Nogle slapte spil fra Real blev pounced af Marcel Schmelzer, som derefter hurtigt krydsede Aubameyang, og knapt onside, scorede Gabons internationale forbi Keylor Navas.
Med momentum på deres side startede Dortmund i anden halvdel på jagt efter en udligning, og Aubameyang ville behørigt overholde, chippe Navas at bringe tyskerne niveau 2-2 i åbningsminutterne på halvdelen. Det virkelige forsvar troede, at Aubameyang var offside, men flaget holdt sig nede, og efter en første redning fra Navas gjorde Aubameyang godt på sit andet forsøg.
En skarp miscue fra Dahoud fik næsten Real til at reagere, da han gav en bold til Isco, der hurtigt fandt Ronaldo, men portugisierne savnede bredt.
Real fortsatte med at montere mere pres og sendte et spræng af dybe krydser ind i Dortmund-området, der holdt tyskerne fastgjort tilbage. Ronaldo havde en god råbe arsenal trøjer til en straf på en sådan bold, da han tydeligt blev holdt af Dortmund centerback Neven Subotic, men dommeren Pavel Kralovec tænkte ellers.
Du kan føle et rigtigt mål, der kommer, og det vil endelig komme i de sidste 10 minutter. Pulisic blev borttaget til højre og i sidste ende fandt Theo Lucas Vazquez, der ramte bolden med ydersiden af ​​sin højre fod og sprang det forbi Burki for at færdiggøre 3-2-linjen.
Dortmund havde et sidste blik på en equalizer, men Shinji Kagawa sendte et skud langt og bevarede sejren til Los Blancos, som næste gang var vært for Sevilla i lørdag.
Kampblad: 3.- Real Madrid: Keylor; Nacho, Varane (Asensio, min. 38), Ramos, Theo; Kovacic (Dani Ceballos, min. 58), Casemiro, Isco (Llorente, min. 69); Lucas Vazquez, Mayoral, Cristiano Ronaldo.
2.- Borussia Dortmund: Burki; Sokratis, Subotisk, Schmelzer; Bartra (Toprak, min. 80), Sahin (Weigl, min. 65), Dahoud, Guerreiro; Pulisic, Aubameyang, Kagawa (Yarmolenko, min. 91).
Dommer: Pavel Kralovec (Tjekkiet).
Røde kort: Ingen.
Stadion: Santiago Bernabeu.
Tilstedeværelse: 80.000.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.