My Profile

Profile Avatar
Joan
96 Castledore Road
Tuxford, NA Ng22 4yl
Costa Rica
079 4020 7869 http://www.programdersleri.com/dcp70696
Chelsea tröja


Raheem Sterling börjar börja förlora sin glans efter överföringen i sommar från Liverpool till Manchester City, medan Kevin De Bruyne driver showen för Manuel Pellegrini-lag.
Sterling, till en kostnad av cirka 62 miljoner euro (inklusive bonusar), var Blues näst dyraste signering men har nyligen gått i koka med skada problem.
Och med bara sex mål och två hjälper den här säsongen sätter han knappt Etihad Stadium i brand.
Citys sista match mot den tionde placerade Stoke City verkade som ett perfekt tillfälle för Pellegrini att lämna Englands internationella välbehövliga speltid, efter att Sterling återvänt från en ljusskada som led i 1-0-nederlaget mot Manchester United den 20 mars.
Istället var han kvar på bänken medan Fabian Delph, Wilfried Bony och även 35-årige Martin Demichelis fördes fram inför honom under förfarandena.
Blues var redan 3-0 innan de två senare gjorde sina framträdanden som möjligen understruker de förslag som Sterling har förlorat sin väg och placerar sig i Pellegrinis pecking order.
Nu, som hans lag förbereder sig för att Real Madrid tröja möta Real Madrid i semifinalen i Champions League ser det nästan ut som om Sterling inte kommer spela mot Los Blancos.
Hans sista utseende mot Zinedine Zidane s lag, under gruppens etapper av säsongen 2014/15, ger inte heller mycket hopp på vingen.
En 1-0-förlust vid Estadio Santiago Bernabeu i november 2014 fördömde Sterlings fotbollströja tidigare lag Liverpool till ett uppförsbacke för att säkra andra platsen i gruppen, slutligen sluta tredje efter FC Basel.
Sterling var i Raphael Varane s ficka hela natten, en prestation som antecknades som en av fransmanens bästa eftersom han d gick med i Real.
I stadens miljö är Sterling som en diamant i grovt: mycket snabb, kan göra bra inom och utanför rörelser, saknar skicklighet, men tyvärr gör jämförelser med sina engelska motsvarigheter Theo Walcott och Aaron Lennon - ingen slutprodukt .
Det kan vara ett problem som började i hans utveckling vid en yngre ålder, eftersom engelsk fotboll inte särskiljs av den tekniska aspekten i spelet, i motsats till vad som händer i många nederländska och spanska lag.
Sterling s potentiella ytor ibland men det finns ingen konsistens.
Inkommande Blues-chef Pep Guardiola kommer inte att slösa bort någon gång med bortskaffande av så kallat dött trä.
Bayern München-tränaren har utvecklat veteraner Franck Ribery och Arjen Robben, som drivit Douglas Costa, förutom extraordinära prestationer från den unga Kingsley Coman, och även i Barcelona tog Pedro och David Villa - som spelade i en vanligt position på vingen - till nya nivåer.
Han avyttrade dock en gång högt rankad Barcelona Masia examen Cristian Tello och Isaac Cuenca som sedan inte längre är i klubben.
Det råder ingen tvekan om att det inte kommer bli några undantag för Sterling nästa säsong, stor prislapp eller inte.
Guardiola, huvudtränare och taktiker, kommer att kräva allt och mer från hans lag och meddelandet till spelarna är klart: lär dig fort och ingen nonsens, för Pep väntar inte.
Medan City-fansen undrar om osäkerheten kring Sterling, fortsätter den tidigare Chelsea-spelaren De Bruyne att etablera sig som en viktig kugg i Pellegrins maskin.
Han var inte billig, 74 miljoner euro i själva verket, men belgiska är en bra passer och anpassar sig sömlöst till alla tre positionerna bakom anfallaren Sergio Aguero.
En kanon på De Bruynes högra fot komplimangeras vackert av finess när City behöver ett coolt huvud mest.
Bluesen började när den 24-åring återvände från skada den 2 april, var hans skada ursprungligen tänkt att vara ett stort knäproblem efter att ha kommit ut mot Everton den 26 januari.
Nu är De Bruyne tillbaka bättre än någonsin för PSG tröja ett sista angrepp på Premier League topp fyra och Champions League-titeln.
Pellegrini-laget har utvecklats på framsidan, vilket eliminerar Paris Saint-Germain i kvartfinalen tack vare belgiska s mål och stoppar deras nedgång i Premier League.
På lördag satt De Bruyne och Sterling båda på bänken - en deprimerad, den andra fokuserade och bestämde sig för att möta Los Blancos i ett avgörande spel för City.MohammedO fotballdrakter ShaniBoag
PrincessJ fußballtrikots Günstige ShanaGeor
WalkerSpi maglie calcio bambino CarinaSep
RGVNoraba maglie calcio ElizaMayf
KaleyElwe billiga fotbollströjor DaneDomin
CarsonMar Günstige fußballtrikots Alejandro

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.