My Profile

Profile Avatar
Finlay
58 Union Terrace
Logie, NA Dd8 2zq
United Kingdom
078 7987 6998 http://www.socalhardwoodflooring.com
Athletic Bilbao Fotballdrakt


Hans sjette sesongens mål for sesongen - Oscars ledet i en tredje og Kurt Zouma en fjerde på Haifas Sammy Ofer Stadium for å sette en glans på scoreline. Det er nok å gjøre for Mourinho å tenke på, men etter en byste Opp med Costa og Terry Terry avgang på en bårer med fotskader.
Mourinho og Costa hadde en ukjent bytte da lagene forlot banen for halv tid, og Loic Remy ble sendt ut for å varme opp. Men Costa fullførte kampen da Chelsea sloss for å hevde seg og mistet sin talismaniske skipper til skade. fotballdrakter barn Mourinho var også mindre enn imponert av en tonehøyde som han erstattet store divotter i nærheten av hans tekniske område. Bare en tredje seier i 11 Champions League-bortspill - og først på et år siden 5-0-seieren på Schalke - tjente Blues suksessive gevinster for Første gang i to måneder, Juventus Fotballdrakt da de slo Maccabi Tel Aviv, Arsenal og Walsall i sammenhengende spill i september, ventet Tottenham i London derby på søndag. Chelsea tapte 5-3 på White Hart Lane 1. januar og en tredje straight seier ville være Et reelt Valencia Fotballdrakt tegn på en gjenoppblomstring Maccabi Tel Aviv var det eneste laget i gruppespillet ennå for å registrere et poeng og hadde scoret ett mål før konkurransen.
Chelsea vant 4-0 på Stamford Bridge, men Mourinho vokste mot selvtilfredshet ved å minne på mennene hans i fjor på Maribor, da Blues trakk i Slovenia etter en 6-0 i London. Tidligere Watford-sjef og tidligere Chelsea midtbanespiller Slavisa Jokanovic s side - spiller 60 miles hjemmefra i et spill som er mer egnet til europeisk fotball - vel med Dor Peretz på vei over og Nosa Igiebor skarver bred etter at enda mer usikkert Chelsea forsvarer The Blues Tilnærming spiller Var sterk, men manglet etterligning og Cesar Azpilicueta skjøt vekk før Baba Rahman sentrert, kun for Chelsea Cahill møtte Willian s hjørne, Predrag Rajkovic slått ballen på posten og forsvareren møtte rebounden med en enkel trykk inn. Mourinho slått jordmannen oppmerksom på at laget hans hadde mer reparasjonsarbeid å gjøre før Ben Haim ble vist en rett rød for et spark som dukket opp mer mis-timed enn skadelig.
Det var fortsatt langt fra lett for Chelsea da Asmir Begovic måtte spre seg for å nekte Eli Zahavi etter at Azpilicueta ble nektet av Rajkovic. Terry var i smerte etter en utfordring i midtbanen og dro ut som Willian lined opp et frispark som han senere krøllet inn. Rahman krysset da for Oscar til hodet i en tredjedel, og Zouma la til en fjerde.AbeFowler fußballtrikots Günstige FredaJuli
GiseleSpa Billige Fodboldtrøjer Børn GlendaMer
JewellBlo billige fotballdrakter MattieTid
SheriLill maglie calcio a poco prezzo MyrtleDab
AESCamill billige fotballdrakter LucretiaM
ElinorLes fotballdrakter barn LanoraChu

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.