My Profile

Profile Avatar
Janine
1398 Locust View Drive
San Francisco, CA 94108
United States
415-981-5534 http://www.tumdekho.com/Liverpool-Naby-Keita-p-drakt-20834
Billige fotballdrakter


Barcelona fortsetter å rydde opp ved å ordne en overføringsplan for neste år midt i en overføringsembargo som de fremdeles må leve til i januar 2016. Navnet på ung midtbanespiller Paris Saint-German, Marco Verratti, er med på listen over målspillere La Blaugrana-kallenavn Barca- på vinteroverføringsmarkedet, Kommende. Senere har den italienske spillernes fremtid alltid vært gjenstand for Liverpool drakt spekulasjon, selv om spilleren har insistert flere ganger, ikke ønsker å forlate Frankrike.
Barca selv gjennomgår fortsatt sanksjoner fra UEFA, fordi de er dømt til å bringe unge spillere under alderen. Men som rapportert av Sportsmole, tirsdag vil den katalanske leiren ikke Chelsea drakt gjøre en embargo grunnen til å stoppe landet noen spillere i Camp Nou-Barca. Arda Turan rekruttert fra Atletico Madrid i sommer er et slikt eksempel, pluss tilstedeværelsen av Aleix Vidal fra Sevilla.
Selv om nye Barca rekrutterer kan senkes tidlig neste år, men den katalanske truppen er vist seg å være en Real Madrid drakt magnet for spillere i verdensklasse, er det ikke noe unntak for Verratti. De 35 millioner pundene er påstått å være nok til å bringe den 22 år gamle midtbanespilleren inn i Camp Nou mens Verratti selv sier at han ikke skal forkaste ideen om å spille i den spanske ligaen.
I tillegg til Barca er Chelsea og evige rivaler Azulgrana Real Madrid angivelig interessert i å bruke Verratti. Men å svare på spekulasjoner om et flyt Verratti til den spanske hovedstaden, Los Blancos-kallenavnet Madrid - utstedt en offisiell uttalelse knyttet til hans holdning til overføringsmarkedet i sommer. Real Madrid har ikke kontaktet PSG eller agent for spillerne, slik at rykter sirkulerer feil, sa Madrids uttalelse tidlig i fjor.ClaudioGa Fodboldtrøjer SheritaTo
MoniqueKe Fodboldtrøjer AlysaSess
Broderick fußballtrikots KirkMunro
ClementAs maglie calcio a poco prezzo CharlineB
TQBLeilan Fodboldtrøjer Børn AleishaNi
VDSDarin maglie calcio a poco prezzo JovitaBor

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.